Uw aanmelding is verzonden

Hartelijk dank voor het aanmelden van uw organisatie voor de Regeling Gratis VOG van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. U heeft ook mail over deze aanmelding ontvangen. Als deze mail in uw spambox is gekomen, voeg dan de afzender toe aan uw contactpersonen. Op deze manier weet u zeker dat u bericht ontvangt zodra u toegelaten bent tot de regeling. Kunt u de mail niet vinden? Neem direct contact met ons op! Vanaf dat moment kunt u VOG's gratis online aanvragen bij het ministerie van Veiligheid en Justitie. Meer informatie over de procedure vindt u hier.

Om voor uw vrijwilligers VOG's klaar te zetten, dient uw organisatie eHerkenning hebben. Indien u deze nog niet heeft, adviseren wij u om dit alvast te regelen. Uw vrijwilligers moeten gebruik maken van hun DigiD.

Reageren op dit bericht kan via  vog nocnsf.nl  of 06 30621707
Wij zijn bereikbaar op:
Ma-Vrijdag:  8:30-12:30 uur 

Extra advies

U wordt toegelaten als uw organisatie een breder preventief beleid voert. Dat is een compliment waard! Als uit uw aanmelding blijkt, dat er nog slagen te maken zijn, dan vindt u hieronder tips van NOC*NSF om het preventief beleid verder te versterken.