Uw aanmelding is verzonden

Dank u voor het aanmelden van uw organisatie voor de Regeling Gratis VOG van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Wij nemen uw aanmelding zo snel mogelijk in behandeling en u krijgt bericht per e-mail zodra u toegelaten bent tot de regeling. U heeft ook mail over deze aanmelding ontvangen. Als deze mail in uw spambox is gekomen, voeg dan de afzender toe aan uw contactpersonen.  Op deze manier weet u zeker dat u bericht ontvangt zodra u toegelaten bent tot de regeling. Kunt u de mail niet vinden? Neem direct contact met ons op! Meer informatie over de procedure vindt u hier.

Om zo snel mogelijk voor uw vrijwilligers VOG’s klaar te kunnen zetten, moet uw organisatie eHerkenning hebben en uw vrijwilligers moeten gebruik maken van DigiD

Reageren op dit bericht kan via:
Vereniging NOV
Petra Zeverboom
030 230 7195
gratisvog nov.nl
Ma tot 12.00 uur, di en do

Extra advies

Als u organisatie al actief is met bijvoorbeeld de gedragscode, een vertrouwenspersoon of aanstellingsbeleid, dan willen we u complimenteren met uw beleid. Als uit de aanmelding blijkt dat er nog slagen te maken vallen, dan vindt u hieronder onze tips.